Vandaag een biscuit gebakken om deze te kunnen gebruiken voor de cake pop's. Voor het biscuit heb ik funcake biscuit mix gebruikt. Makkelijk te maken en nog eens heerlijk ook!
Toen de biscuit klaar was ben ik begonnen met botercreme maken, ook daarvoor mix gebruikt van funcake voor botercreme.
Daarna biscuit verpulveren tot klein gruis en daarna de botercreme erbij. Even doorroeren en je kan beginnen met balletjes te draaien. Dit is hetzelfde als gehaktballetjes draaien, heel gemakkelijk dus ;-) Ik heb ze op een bord gelegd en daarna even een kwartiertje in de vriezer. Na het kwartier de balletjes nog in de koelkast gezet. Ondertussen heb ik de chocolade gesmolten zodat de balletjes nog even wat steviger konden worden. De balletjes heb ik 1 voor 1 uit de koelkast gehaald om door de chocolade te doen (als ik alles er weer uit haal zijn ze weer opgewarmd).
Voor de decoratie heb ik gemalen cocos gebruikt, even goed over de cake pop heen strooien. Aangezien ik de cake pops niet staand wil presenteren heb ik ze op een stuk bakpapier gezet omgekeerd (met balletje op het papier). Tip; strooi het papier ook met gemalen cocos, wanneer de chocolade hard geworden is heb je ook onderop de cake pop nog steeds cocos zitten.
Hier een foto van de cake pops, nog niet netjes gepresenteerd maar zo ziet het er ook al leuk uit! Ik heb voor deze pops een stokjes gebruikt van 10 cm.
Samen met mijn dochtertje even geproefd en ze zijn echt heerlijk, die cocos erop geeft nog eens extra smaak! Dit ga ik zeker vaker maken!!!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
0 reacties:
Een reactie posten